Topkwaliteit led en solar met 30 jaar garantie. Meer weten?

De oplossing

Duurzaam opwekken

Energiezuinig verbruik

Energie opslag

Duurzaam opwekken van energie

Hoe werkt het proces van zelf zonne-energie opwekken?
Zonlicht wordt opgevangen door een zonnepaneel en omgezet in elektriciteit. Een omvormer transformeert de elektriciteit naar het juiste spanningsniveau. De opgewekte elektriciteit wordt verbruikt en het (eventuele) overschot aan elektriciteit wordt geleverd aan het elektriciteitsnetwerk. Het volledig zelf opslaan biedt uiteraard veel meer voordelen dan terug leveren aan het elektriciteitsnetwerk. Kunt u het zich voorstellen, een volledig zelfvoorzienend persoonlijk elektriciteitsnetwerk?

Energiezuinig verbruik

In Nederland schijnt de zon voldoende om zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam. Juist duurzaam is datgeen wat de toekomst heeft. Door te kiezen voor de zonnepanelen van Focus on solux in combinatie met onze zuinige led oplossingen zal uw verbruik drastisch verminderen en verminderd de cO2 uitstoot aanzienlijk.

Energie opslag

De eerste stappen naar het zelf opslaan van het niet aantal verbruikte kWh uit zonnepanelen, staat inmiddels niet meer in de kinderschoenen. Dat is goed nieuws voor u als ondernemer, financieel is het namelijk veel aantrekkelijker de opslag in eigen beheer te nemen. Focus on solux is hierin een zogeheten ‘’trendsetter’’. De oplossing die wij aandragen is het opslaan met behulp van zogeheten battery-packs. Uiteraard doen wij dit met de hoogwaardige kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Off-grid

Wellicht klinkt het als een droom, maar het heeft absoluut de toekomst. Volledig zelfvoorzienend zijn op het gebied van opwekken, verbruiken en opslag van zonne-energie.

Bij een off-grid zonnestroom systeem is er geen koppeling met het elektriciteitsnet. Eén van de grote voordelen van een off-grid/ stand-alone systeem is dat u onafhankelijk bent van het netwerk van uw stroomleverancier. Er is een toenemende vraag naar deze off-grid systemen, niet alleen in het buitenland maar ook in Nederland. Focus on solux is in staat om voor iedere plek waar ook ter wereld een off grid werkend zonnesysteem te ontwikkelen. Focus on solux heeft de juiste ervaring, vakkennis en productkennis om u in dit proces bij te staan.

© Copyright - Focus on Solux