Onze totaaloplossing voor een toekomst met duurzame energie?

Uw partner in duurzame energie

Focus on solux is dé partner bij uitstek voor het duurzaam opwekken van energie door middel van zonnepanelen, het zeer energie zuinig verbruiken door middel van LED oplossingen en energie opslag binnen de zakelijke markt. Als u overweegt zonnepanelen aan te schaffen is het gemakkelijk om hierin te verdwalen. De duurzame markt zit immers in een zeer stijgende lijn. Duurzaam is hip. Maar wie staat er stil bij uw wensen? Focus on solux staat u daarom in dit proces op een eerlijke en efficiënte manier graag bij.

De beste kwaliteit voor het hoogste rendement

Het mag met recht gezegd worden. Duurzaam is een steeds groter wordend begrip in de zakelijke markt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hierin veel belangrijke vraagstukken een rol spelen. Onder andere het rendement is een vraagstuk wat van veel verschillende kanten belicht kan worden.

Het welbekende gezegde “goedkoop is duurkoop” gaat ook in onze markt op. Doorgaans zijn de goedkoopste zonnepanelen niet de beste keuze. Zonnepanelen worden aangeschaft om te kunnen besparen op de energiekosten. Kijk daarom bij de aanschaf van zonnepanelen niet alleen naar de prijs van de panelen zelf. Er zijn meer onderdelen die de totale kosten bepalen. Denk hierbij aan een omvormer, montagesets en bekabeling.

Bijvoorbeeld; U heeft een plat dak? Wist u dat hiervoor speciale consoles nodig zijn? Ook voor deze materialen geld dat de goedkoopste opties niet altijd de beste zijn. Hierin maakt Focus on solux het verschil! Om onze kernwoorden “eerlijk en efficiënt “kracht bij te zetten, bedraagt het rendement wat Focus on solux haar klanten aanbiedt 25 jaar. Met echte garanties van de fabrikant zijn wij graag de komende 25 jaar uw partner in de zakelijke, duurzame markt.

© Copyright - Focus on Solux